Арт-Середа: Krolikowski Art

Художній дует Krolikowski Art – це Бонні і Клайд мистецького світу. Безперервно працюючи разом протягом 8 років, вони ніколи не розлучаються, навіть у ліжку. Це дозволяє їм знайти новий погляд на звичайні речі, в якому поєднані чоловіче та жіноче сприйняття. Роботи дуету – це те, що сучасна філософія позначає як мистецтво метамодернізму, іронічне та наївне водночас. Порушуючи в своїх работах табу мистецького середовища, дует декларує необхідність виходу за межі власного «Я», пошук нової візуальної мови, безперевність розвитку мистецтва.

Основна техніка Krolikowski Art – це синкретична фотографія, інсталяція, перформанс. Метамодернізм вже став інтернаціональним явищем в сучасному мистецтві, поп-культурі та соціальній і політичній філософії. Відчуваючи необхідність локалізувати шматочок інформаційного, теоретичного метамодернізму в українському середовищі, дует зробив переклад «Маніфесту Метамодернізму» українською мовою, за що отримав особисту подяку від одного з його авторів, Люка Тернера. Будь-яка теорія має емпіричне похоження.

Під час арт-середи дует Krolikowski перетворить студію креативної спільноти IZONE на мета-лабораторію. 20 липня відбудеться не тільки лінійна розмова про принципи метамодернізму на прикладах світового сучасного мистецтва та проектів Krolikowski Art, але й психологічна перформативна гра, яка дозволить краще зрозуміти процеси, які привели до формування нової культурної домінанти.

Подія на Facebook.

Місце: Ізоляція. Платформа культурних ініціатив (вул. Набережно-Лугова, 8), Безкоштовно, Організатори: Фонд «Ізоляція. Платформа культурних ініціатив»

Реклама:

Головне сьогодні