Відкриття pop-up саду kGarden

«Дати напівзруйнованим будинкам друге життя та перетворити їх на місце, що надихає» – так озвучила свою мету британська компанія Britain’s Landmark Trust. Подібна тенденція популярна і в інших країнах Європи. Сьогодні в багатьох європейських мегаполісах створюються «урбаністичні» сади, де мешканці міста можуть разом вирощувати квіти та зелень або проводити годину-дві, відпочиваючи подалі від екранів моніторів. Щодня такі проекти додаються на всесвітніх фаунд-рейзингових платформах.

Kachorovska atelier запрошує на відкриття pop-up саду kGarden, як таку соціальну ініціативу та запрошує усіх охочих долучитись до її розвитку: провести безкоштовну відкриту лекцію, заняття з йоги, подарувати горщик з рослинами. Сад відображає те, яким чином організатори б хотіли бачити сучасний Київ, – перетворивши майданчик занедбаного будівництва на озеленену територію, відкриту для усіх містян.

21 липня о 19:00 відбудеться неформальне відкриття kGarden (задній двір будинку 35а по вулиці Боричів Тік) із короткою лекцією для усіх зацікавлених темою: «Історичний мудборд для дизайнера–початківця: 9 кейсів з історії взуття».

Місце: kGarden (вул. Боричів Тік, 35а), Безкоштовно, Організатори: Kachorovska atelier

Реклама:

Головне сьогодні