Винний тур Закарпаттям

Організатори Kyiv Food & Wine Festival запрошують на винний тур Закарпаттям. Протягом туру ви зустрінете захід на виноградниках, спуститеся у 400-літні винні підвали, доторкнетеся до старовинних бочок, які в два рази перевищують людський зріст, спробуєте найкраще вино, яке роблять на Закарпатті, відвідаєте шість виноробень, заїдете на дві сироварні і скуштуєте місцеву колоритну кухню.

Тур включає в себе:

· Переїзд на комфортабельному автобусі з кондиціонером Київ – Берегове – Київ.· Проживання в готелі.· Приємний сюрприз від організаторів в день приїзду.· Професійний сомельє, який допоможе розібратися у винах (це буде Євгенія Ніколайчук – автор проекту Winespiration, викладач програми WSET Level 1 і Level 2 в Ukrainian Wine & Spirit School).· Сніданки (п'ятниця, субота, неділя).· Екскурсії на п'ять виноробень, до одного винного залу і дві сироварні.· Дегустації (5 дегустацій вина і 2 дегустації сирів).· Фото звіт.· Медичне страховування.

Кому це може бути цікаво:

- любителям вина;- винним фахівцям;- тим, хто взагалі нічого не розуміє в вині, але дуже хоче розібратися;- алко-туристам.

Розгорнуту програму туру можна подивитися за посиланням.

Вартість: 2650 грн. Додатково оплачується обід і вечеря.

Контактні номери: +380 (67) 246 62 01 або +380 (93) 157 57 37.

E-mail: [email protected]

Вартість: 2650 грн

Реклама:

Головне сьогодні