Лекція «Еволюція: теорія чи факт?»

Розібратись у питаннях, пов’язаних з еволюцією, «Часопис» пропонує протягом серії лекцій в рамках Brainy.

Кожен чув слово «еволюція», але чи задумувалися, що воно означає? Під час розмови про еволюцію згадають імена Дарвіна і Ламарка, але вони навіть не вживали цього слова, щоб розповісти про свої погляди на походження різноманіття живих організмів.

На другій лекції, присвяченій еволюційній біології вам розкажуть, як саме науковці впевнилися в наявності еволюції живого на Землі та що вони знають про неї сьогодні після 200 років дослідження.

9 серпня молодший науковий співробітник Інституту фізіології ім. О.О. Богомольця НАН України, співзасновник Київського клубу «Еволюція», науковий редактор порталу «Моя наука», Олексій Болдирєв розповість про таке:

- процес еволюції, фактори еволюції, теорія еволюції, еволюційна біологія: як розрізнити;- історія старого антиеволюціоніста, який виявив еволюцію;- як кам’яний пилок та зайві нейтрони допомагають зрозуміти історію життя;- подорожі тварин і континентів;- що показує генетичний годинник;- як еволюційне дерево перетворилося на кущ;- скільки існує теорій еволюцій;- як видатні кияни змінили науку про еволюцію;- чому деяким людям неприємна еволюційна біологія

А також вас чекає сеанс викриття всіх класичних міфів про еволюцію, «недоречні артефакти» та живі викопні організми.

Вартість вхідного квитка: 120 грн (умови Простору включені). Для студентів – 80 грн, необхідна попередня реєстрація (вкажіть тип оплати «готівкою» та придбайте квиток на місці після пред'явлення студентського).

Попередня реєстрація обов’язкова, кількість місць обмежена.

Матеріал розміщено на правах реклами

Місце: Креативний простір «Часопис» (вул. Льва Толстого, 3), Лектори: Олексій Болдирєв, Вартість: 80–120 грн, Організатори: Креативний простір «Часопис»

Реклама:

Головне сьогодні