Майстер-клас «Випередження конкурентів: стратегія розвитку бізнесу»

13–14 серпня з 09:00 до 19:00 приходьте на дводенний практичний майстер-клас Олега Бекбулатова, присвячений сучасним підходам до розробки бізнес-стратегій та практичним інструментам їх втілення у сучасних економічних умовах.

Майстер-клас орієнтований на власників малого та середнього бізнесу, директорів та менеджерів з розвитку бізнесу, менеджерів з франчайзингу, бренд-менеджерів, маркетологів та усіх, хто готовий вийти за межі звичного у пошуках натхнення.

ВІДЕО ДНЯ

Особливістю заходу є те, що кожний теоретичний блок супроводжується практичним блоком та відповідями експерта на поставлені питання. Також кожному учаснику видаються навчальні посібники, необхідні для розробки стратегії своєї компанії.

У ході дводенної зустрічі ви дізнаєтесь про:

- сучасні підходи до розробки бізнес-стратегій;- збірку та ранжування конкурентних переваг бізнесу, позиціонування конкурентних переваг бізнесу на стратегічному просторі;- формування стратегічних альтернатив на основі пулу конкурентних переваг бізнесу;- стратегію: аспекти впровадження.

На практиці:

- зробите дослідження конкурентного та ближнього оточення бізнесу;- зробите дослідження макросередовища свого бізнесу, визначите конкурентні переваги бізнесу;- проаналізуєте ресурси та можливості компанії;- сформуєте та оберете стратегічні альтернативи;- складете план компенсації ресурсів та можливостей, яких бракує;- протестуєте стратегічні варіанти.

Спікер: Олег Бекбулатов – експерт з 25-річним досвідом у галузі менеджменту.

Вартість: до 15 липня – 2500 грн, після – 3000 грн. Кількість місць обмежена.

Придбати квиток можна онлайн за посиланням.

Матеріал розміщено на правах реклами

Місце: Chasopys EduSpace (вул. Велика Васильківська, 30, поверх 3), Вартість: 2500–3000 грн, Організатори: Креативний простір «Часопис»

Реклама:

Головне сьогодні