Маркет «Всі. Свої. Гастрономія»

20 та 21 серпня маркет «Всі. Свої» готує сюрприз для цінителів гарної їжі – цілий окремий поверх натуральних фермерських сирів, копченостей, паштетів та інших м'ясних продуктів від найкращих крафтових виробників зі всієї України.

«Починаючи в червні тему "Гастрономія", ми не були впевнені в успіху. Але вже перший маркет нас переконав: виявилося, що інтерес до локальних українських продуктів у покупців сьогодні величезний, – розповідає організатор Ганна Луковкіна. – І зараз, всього лише до третього маркету їжі, ми вже розширюємося. З огляду на велику популярність позицій "сири" і "м'ясні продукти", ми вирішили виділити для них весь другий поверх галереї D12. А перший буде відданий виробникам соусів, солодощів, корисних продуктів, і ще, звичайно, посуду і декору для кухні».

Але це не всі нововведення: на маркет можна сміливо приходити всією сім'єю – для дітей буде організована спеціальна зона, де малюків можна залишити під наглядом досвідченого аніматора, а самим відправиться на пошуки ідеального сиру.

Також «Всі. Свої. Гастрономія» розширюють асортимент домашніх наливок і настоянок.

Вхід вільний.

Деталі на сторінці заходу.

Місце: Галерея D12 (вул. Десятинна, 12), Безкоштовно, Організатори: Серія нових маркетів «Всі. Свої»

Реклама:

Головне сьогодні