Британський театр у кіно: «Лебедине озеро» 3D

Британський театр у кіно «Метью Борн: Лебедине Озеро» 3D, Велика Британія, 2016, 1 година 59 хвилин

Режисер і хореограф: Метью БорнЖанр: балет

«Лебедине озеро» – найвідоміший балет Метью Борна, що повністю змінив уявлення про класичний танець. Від канонічного «Лебединого озера» в спектаклі Метью Борна залишилися тільки імена деяких персонажів і музика Чайковського.

Трагічна історія нещасного принца, затюканого владною матір'ю, і Лебедя, який виявився єдиною рідною душею, але піддав Принца важкому випробуванню – чудова сумна притча про самотність і про те, що проти зграї йти неможливо й небезпечно, будь ти птах, звичайна людина або особа королівської крові. У той же час це «Лебедине озеро» – дуже весела вистава, з елементами пародії, наповнена прекрасним англійським гумором. Тому у глядачів буде привід і посміятися в голос, і поплакати над історією, яка за 21 рік з моменту створення балету не тільки не втратила гостроти, але стала ще більш актуальною.

Вистава знята в 2011 році в лондонському театрі Sadler's Wells за допомогою технології 3D в якості High Definition за участю зоряного складу компанії New Adventures.

Купити квитки.

Місце: Кінотеатр Multiplex SkyMall (пр. Генерала Ватутіна, 2Т), Вартість: 150 грн, Організатори: Британська рада в Україні (British Council)

Реклама:

Головне сьогодні