Фестиваль «У пошуках made in Ukraine: Back to school»

У вересні на Контрактовій площі відбуватиметься вже дев'ятий фестиваль «У пошуках made in Ukraine». Спеціально для дорослих, що часто люблять передосінній шопінг навіть більше за дітей, найкращі виробники товарів #madeinukraine з усієї України запрошують на шопінг і розваги. Осінній одяг та взуття для дітей і дорослих, смачний стрітфуд та напої чекають.

Організатори фестивалю обіцяють широкий асортимент товарів з усієї країни від 400 учасників фестивалю. Можна буде купити все, що завгодно, від зубної щітки до меблів на замовлення: одяг, взуття, білизну, панчішні вироби, спортивний одяг та товари, патріотичний одяг і вишиванки, косметику і парфумерію, побутову хімію, дитячі товари, все для дому – текстиль, меблі, посуд, товари для тварин, продукти харчування та напої. Особливу увагу буде приділено осінньому одягу, теплим пальтам та курткам, взуттю на осінь та зиму.

Відвідувачам фестивалю «У пошуках Made in Ukraine» будуть запропоновані майданчики з вуличною їжею і прекрасними зразками хенд-мейду від українських майстрів. Діти зможуть розважитися на свіжому повітрі в сквері поряд з Контрактовою площею, а також взяти участь в численних майстер-класах з декору, кераміки, малювання.

Фейсбук-сторінка події.

Місце: Контрактова площа (Контрактова площа), Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні