Public Talk «Трансформація українського суспільства: чи стає прогрес регресом?»

Останні 25 років українське суспільство переживало вкрай болісний період зміни суспільного устрою, руйнації звичних соціальних структур та інститутів, становлення нової політичної і економічної системи.

Суперечливий і непослідовний характер суспільних змін в Україні та його невідповідність багатьом світовим трендам змушує шукати відповіді на багато питань серед яких:• Як вижили і що пережив народ України на різних етапах суспільних змін?• Який є рівень чесності у суспільстві?• Що таке «аморальна більшість» і як до неї ставитись?• Як осмислити себе в суспільстві, якщо воно перебуває в постійній динаміці?• Дослідження «соціального цинізму»: навіщо його проводять раз на 2 роки? • Чому в суспільстві переважає розгубленість і що таке масова деморалізація? • Чому в Росії – режим Путіна, а в Україні – Майдан?

7 вересня обговорюватимуть особливості масової свідомості і те, як вони впливають на життя суспільства у цілому. На подію запрошуються усі, кому небайдужі проблем та перспектив українського суспільства. Зустріч відбудеться у форматі public talk за дуже цікавим сценарієм.З ким зустріч:

Євген Головаха — психолог, соціолог та громадський діяч, доктор філософських наук, заступник директора, та завідувач відділу соціально-політичних процесів Інститут Соціології. Багато років вивчав емоційний та психологічний стани української спільноти, інтерпретував психологічне явище соціальної амбівалентності українського суспільства, досліджував такі соціологічні явища, як чесність, взаєморозуміння, питання моралі і становлення особистості за тих чи інших соціальних умов. Ведучий зустрічі — Михайло Фельдман, автор та засновник проекту Вільна Академія Змін.

Обов'язкова реєстрація.

Квитки можно придбати на місці у день події: 150 грн. Два квитки – 200 грн. Пенсіонери – 50 грн.

Квитки також можно придбати на сайті Академії за посиленням зі знижкою – 120 грн.

Місце: #MediaHub (вул. Суворова 4/6), Вартість: 120–200 грн, Організатори: Вільна Академія Змін

Реклама:

Головне сьогодні