Don't Take Fake 2016

24–25 вересня відбудеться шостий Don't take fake – найбільший в Україні фестиваль, присвячений вуличній культурі і активному способу життя. У цьому році планують надихати, дивувати і знайомити одне з одним ще більше прекрасних людей.

Готують унікальне бренд-шоу, в якому представлять найкращі українські та закордонні марки, магазини, бренди. Це близько 150 учасників, серед яких Adidas, Saucony, The North Face, Air Boss, HUF, Alpha Industries, Syndicate і інші.

Також будуть зони активностей, які організатори продовжують розвивати і розширювати. Скейт-парк, велотрек, серф-зона, брейк-данс-зона, бейсбол, Ping Pong Pitch, зона «Цитрус» зі змаганнями на моноколісі – частина того, що приготували для гостей в цьому році.

Також автоклуб Drop Mode представить «гараж» з тюнінгованними машинами (від Жигулів до Honda), яким займалися їх власники.

Не менш важливий напрямок фестивалю – мистецтво. В арт-зоні візьмуть участь 15 українських художників, а ввечері запрошують на покази фільмів про розвиток хіп-хопу і міської моди.

За музику відповідатимуть одні з найкращих діджеїв Києва. Перший день DTF завершиться afterparty.

Для відпочинку буде облаштовано лаунж-зона з газоном і фуд-корт, а для маленьких відвідувачів – дитяча зона.

Деталі на сайті.

Купити квитки.

Місце: Київська фортеця Косий капонір (Госпітальний провулок, 16), Вартість: 50–80 грн, Організатори: Don't Take Fake

Реклама:

Головне сьогодні