Media Hack Weekend 2016

7-9 жовтня на кіностудії ім. Довженка вже вдруге пройде Media Hack Weekend, найбільший хакатон в Україні. Тут сміливці мають можливість представити свої сирі ідеї на розсуд аудиторії і на місці зібрати команду однодумців, з якою намагатимуться за 48 годин перетворити ідею на працюючий прототип.

Один з найцікавіших епізодів #MHW16 – презентація проектів на головній сцені, що розпочнеться 7 жовтня о 19:00. Це схоже на Elevator Pitch, але набагато складніший, адже ви маєте лише три хвилини, щоб переконати величезну аудиторію у крутості та унікальності вашої ідеї та зібрати у команду потрібних фахівців.

Для комфорту учасників на кіностудії ім. Довженка створюється унікальний хаб, що працює 48 годин один раз на рік. Тут є все необхідне для плідної роботи – безлімітний шоколад та енергетики, швидкісний інтернет, робочі зони, партнерські інтерактивні та лаунж-зони від MacPaw, Microsoft, NON STOP, GoPro, SNDCT та багатьох інших. Крім того, на #MHW16 буде унікальна капсула для сну від партнерів, компанії iQOS.

Поживою для розуму стане лекторій, де 20 експертів українських технологічних компаній у форматі 20-хвилинних виступів поділяться своїм баченням глобальних digital трендів, майбутнього цифрового контенту, революції ботів та віртуальної реальності. Лекторій почне свою роботу 8 жовтня о 12:00. З програмою лекцій можна ознайомитись на офіційному сайті #MHW16.

Під кінець другого дня, 8 жовтня о 21:00, на #MHW16 відбудеться унікальна подія – перший в Україні офіційний показ Cannes Lions у категорії Cyber, де учасники зможуть познайомитись з найкращими світовими прикладами технологічних рішень та продуктів та, можливо, імплементувати якусь із ідей у власний проект.

Окрім плідної роботи на #MHW16 можна буде як слід розважитись та перезарядити мозок. Ввечері 8 жовтня на хакатоні пройдуть видовищні гонки дронів від партнера, компанії Rotor GP.

8 і 9 жовтня на хакатоні працюватиме потужний лабораторний простір, де можна переглянути 3D контент з повним зануренням, можливим завдяки унікальній технології, розробленій українцями. Лабораторний простір облаштований зусиллями дослідницької лабораторії VR / AR і інтерактивних технологій Sensorama та за підтримки студії інноваційний технологій Front Pictures. 7 жовтня пройде перший в Україні і, практично, у світі унікальний арт-перформанс за участі медіахудожника з Берліну Стаса Глазова та музиканта Misha Structurator.

Завершить 48-годинний марафон презентація ідей фіналістів, нагородження переможців та крута вечірка. Старт 9 жовтня о 17:30.

Реєстрація за посиланням.

Місце: Національний центр Олександра Довженка (вул. Васильківська, 1), Вартість: 500 грн

Реклама:

Головне сьогодні