Британський театр у кіно: «Глибоке синє море»

Британський театр у кіно запрошує на постановку Королівського національного театру п'єси Теренса Реттігана «Глибоке синє море», Велика Британія, 2016, 2 години 20 хвилин.

Режисер: Керрі КрекнеллУ головних ролях: Хелен МакКрорі і Том Берк

Хелен МакКрорі – зірка серіалу «Гострі козирки» (Peaky Blinders, 2013), фільмів про Гаррі Поттера, вистав «Медея» і «Остання з Хауссманн» – повертається на сцену Національного театру в новій постановці шедевра Теренса Реттігана.

Західний Лондон, 1952 рік. Хестер Колльер робить у своїй квартирі невдалу спробу самогубства. Причини, що штовхнули жінку на такий відчайдушний вчинок – заплутані стосунки з колишнім пілотом королівських військово-повітряних сил і невдалий шлюб з успішним суддею. За фасадом підкресленої вихованості післявоєнного британського суспільства ховається самотність, пригнічена пристрасть і бажання жити повним життям.

П'єса Теренса Реттігана, опублікована у 1952-му році, стала однією з найяскравіших подій британського театру останніх 60 років.

Купити квитки.

Місце: Культурний центр «Кінотеатр "Київ"» (вул. Велика Васильківська, 19), Вартість: 175 грн, Організатори: Британська рада в Україні (British Council)

Реклама:

Головне сьогодні