Ювілейний фестиваль «У пошуках Made in Ukraine»

15 та 16 жовтня проходитиме ювілейний десятий фестиваль «У пошуках Made in Ukraine». Оганізатори підготували галерею зірок фестивалю – ті бренди, що є найкращими за поєднанням трьох факторів – ціни, якості продукції та якості клієнтського сервісу. Команда фестивалю ще на етапі відбору учасників ретельно перевіряє і якість, і країну походження товарів учасників, а під час події слідкує за сервісом. Таким чином серед учасників залишаються лише ті найкращі, що виводять українське виробництво на якісно новий рівень – рівень, порівнюваний за асортиментом та сервісом із найкращими світовими брендами.

Цей фестиваль буде насиченим і розважальними подіями. Обидва дня фестивалю, починаючи з 17:00, на головній сцені події будуть проходити живі музичні виступи. Спеціальний гість фестивалю – група ТіК із своїми хітами виступить на Контрактовій площі у суботу 15 жовтня о 18:30. У неділю 16 жовтня з 18:30 фестиваль завершить своїм виступом відомий джазовий піаніст Майк Кауфман-Портніков.

Третій сюрприз – для дітей. Вони зможуть розважитися на свіжому повітрі прямо посеред Контрактової площі, пострибати на батутах, взяти участь в численних майстер-класах з декору, кераміки, малювання, а також їх чекає найголовніший подарунок – величезний лабіринт із сіна.

Фестиваль у жовтні – це чотириста учасників з усієї великої країни, які привезуть теплий осінній та зимовий одяг для дорослих і дітей. Також буде багато взуття з натуральної шкіри за дуже прийнятними цінами.

Відвідувачам фестивалю «У пошуках Made in Ukraine» будуть запропоновані майданчики з вуличною їжею і прекрасними зразками хенд-мейду від українських майстрів.

Фейсбук-сторінка події.

Місце: Контрактова площа (Контрактова площа), Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні