Зустріч «Політичні системи розвинених країн: переваги та недоліки»

Всі країни історично вибудовували найбільш прийнятний для них каркас своєї політичної системи. Багато країн фундаментально змінювали свої політичні системи по кілька разів – з парламентської на президентську, з президентської на «змішану» і навпаки. В історії є приклади, коли ці «експерименти» відбувалися кілька разів протягом досить короткого історичного періоду. Наприклад, Франція живе в стані вже « П'ятої республіки». Чому і як це сталося?

На зустрічі з відомим політологом та істориком, професором Києво-Могилянської Академії Олексієм Гаранем ви спробуєте розібратися в цих, а також інших актуальних та цікавих питаннях:

• Як функціонують парламентські моделі, і чим вони відрізняються у Великобританії та Німеччині? • Що таке президентская республіка у США, та «змішана» у Франції? • Що суттєво відрізняє ці системи, чому так склалося і як впливає це на політичне життя та суспiльний розвиток країни?• Як обраний політичний устрій пришвидшує або пригальмовує розвиток країни.?• Як використати світовий досвід та які варіанти можна застосувати в Україні сьогодні?

Обов'язкова реєстрація. Прохання окремо реєструвати усіх, хто планує відвідати подію.

Вартість: 150–200 грн.

Купити квиток.

З усіх питань телефонуйте нам за номером: +380 (97) 494 18 59.

Фейсбук-сторінка події.

Місце: MediaHub (вул. Суворова, 4/6), Вартість: 150–200 грн, Організатори: Вільна Академія Змін

Реклама:

Головне сьогодні