Free Generation Forum 2016

22 жовтня відбудеться щорічний Free Generation Forum — відкритий майданчик для обговорення сьогодення, минулого, а головне, майбутнього вільної України. Експерти з усього світу зустрінуться з тими, від кого залежить це майбутнє: з першим вільним поколінням, яке виросло на території колишнього СРСР.

Чому реформи відбуваються не так швидко, як хотілося б? Чим небезпечний популізм? Як перемогти корупцію? Чи стає світ вільнішим? Як боротись з перешкодами, створеними державою? Ці та інші питання будуть обговорюватися на Free Generation Forum.

Що буде на форумі:

Програмне лідерство у Free Generation Forum 2016 належить Bendukidze Free Market Center (BFMC) і Reed. BFMC разом з партнерами і відомими українськими експертами представлять Agenda for Ukraine — план радикальних реформ, який змінить динаміку інтелектуальної та політичної дискусії в Україні. У цій частині форуму очікується участь Міністра фінансів, співзасновника BFMC, Олександра Данилюка.

Reed розповість про ідеї свободи, про те, як позбутися Левіафана — держави, що прагне контролювати ті чи інші аспекти соціального або економічного життя. Разом з зарубіжними та українськими інтелектуалами ми поговоримо про приватну ініціативу, інновації, що дозволяють обійти бар'єри, зведені політиками і бюрократами.

Деталі на сайті.

Рекомендована ціна входу на форум — 50 гривень, однак, якщо ви хочете підтримати організацію форуму, ви можете вказати більшу суму. Символічна вартість квитка дозволить збільшити конверсію від числа зареєстрованих до числа учасників і полегшить планування. Зібрані гроші будуть витрачені на організацію прямої трансляції, синхронний переклад та кава-брейк.

Купити квитки.

Місце: ВДНГ (проспект Академіка Глушкова, 1), Вартість: 50 грн

Реклама:

Головне сьогодні