Допрем'єрний показ документального фільму Сергія Волкова «У відриві»

2 листопада о 19:00 у кінотеатрі «Жовтень» відбудеться допрем’єрний показ документального фільму Сергія Волкова «У відриві». Режисер називає стрічку «неформатним фільмом про неформат» і «музичним портретом нашого часу».

«Фільм незвичайний за формою, музика в ньому є невід’ємною частиною "простору і часу", вона разом із героями становить живий документальний матеріал, в якому все нерозривно пов’язано», – пояснює концепцію автор.

Проект «У відриві» – це чотири роки спостережень за долями двох українських музикантів – Ігоря Чернявського і Олександра Піпи. Герої фільму незнайомі один з одним і виконують стилістично абсолютно різну музику. Але є щось більше, що їх об’єднує – країна, громадянська позиція і відповідальність за вибір свого шляху в житті.

Ігор Чернявський – скрипаль-соліст, педагог, учасник унікального на пострадянському просторі дуету з органістом Станіславом Калініним.

Олександр Піпа – «головний панк країни» і культовий «ветеран» української рок-сцени, в минулому співзасновник музичних гуртів «В.В.» та «Борщ», а сьогодні – фронтмен «радикального оркестру» @TRAKTOR [Attraktor].

Після показу відбудеться обговорення фільму з глядачами за участю головних героїв проекту і знімальної групи. Після завершення обговорення, о 21:30 відбудеться Рок-вечірка в «Контрапункті» (арт-дворик на вул. Іллінській, 16).

Для реєстрації на обидві події потрібно приєднатися до сторінки заходу у Facebook.

Місце: Кінотеатр «Жовтень» (вул. Костянтинівська, 26), Безкоштовно, Організатори: ДП «Українська студія хронікально-документальних фільмів»

Реклама:

Головне сьогодні