Фільм-виставка «Леонардо HD»

Завітайте на фільм-виставку «Леонардо HD» режисера Філа Грабські.

Тривалість: 1:23Мова: Англійська з українськими субтитрамиЖанр: МистецтвоВік: 12+Виробництво: Велика БританіяУ головних ролях: Маріелла Фрострап, Тім Марлоу

Фільм проведе глядачеві екскурсію унікальною виставкою «Леонардо да Вінчі: художник міланського двору», яка відбулася в The National Gallery в Лондоні. До відкриття цієї виставки готувалися цілих 15 років, весь цей час збирали полотна Леонардо з музеїв Італії, Франції, США, Росії та Польщі. У перший (і, можливо, останній) раз в історії людства під одним дахом було зібрано понад сорока робіт Леонардо-живописця. Серед них – лондонська і луврська версії «Мадонни в скелях», «Дама з горностаєм» з Кракова, «Святий Ієронім» з Ватикану, начерки з особистої колекції королеви Єлизавети II і тільки недавно виявлений «Спаситель світу». Останнє полотно було продано на аукціоні в 1959 році всього за $ 80; тепер, після однозначного висновку експертів щодо його автентичності, картину оцінюють в $ 200 млн.

Купити квитки.

Місце: Кінотеатр Multiplex SkyMall (пр. Генерала Ватутіна, 2Т), Вартість: 150 грн, Організатори: Британська Рада в Україні (British Council)

Реклама:

Головне сьогодні