Зустріч проекту «Нутрощі» із виданням 34travel

Проект «Нутрощі» – зустрічі інтернет-журналу Platfor.ma та його читачів із цікавими людьми – повертається. Новим гостем стане видання для незалежних мандрівників 34travel. За всю команду віддуватиметься головний редактор і керівник проекту Антон Кашліков (Мінськ).

Він розповість, навіщо взагалі робити журнал про подорожі, як конкурувати із Tripadvisor (ніяк), як робити найкрутіші гайди, і як редакція збирається грати на українському медіаполі (за схемою 4-4-2).

Можливо, поговоримо і про білоруський ринок ЗМІ, білоруську «молочку» (ні) та інші дійсно важливі й актуальні явища.

Формат: виступ гостя + питання-відповіді + afterparty і неформальне спілкування.

Вхід на захід: free donation (тобто ви можете залишити стільки, скільки вважатиме за потрібне, але точно не менше 34 гривень, гаразд?). На події також працюватиме невеличкий платний бар з безалкогольними та алкогольними напоями.

Будь ласка, зареєструйтеся за цим посиланням, це займе буквально хвилину.

Фейсбук-сторінка події.

34travel.me – інтернет-журнал про подорожі, що базується в Мінську. Просуває ідеї активного і вільного способу життя. Журнал з'явився 17 червня 2015 року та вже встиг зібрати навколо себе міцно збите ком'юніті читачів.

Місце: Port Creative Hub (вул. Набережно-Хрещатицька, 10а), Лектори: Кашліков Антон, Вартість: free donation грн, Організатори: Platfor.ma

Реклама:

Головне сьогодні