Фотопоказ і презентація Odessa//Batumi Photo days

3 квітня відбудеться фотопоказ і презентація Odessa//Batumi Photo days в Києві. Запрошують фотографів і всіх творчих особистостей, які захоплюються сучасним візуальним мистецтвом.

Що буде:

- Катерина Радченко, куратор фестивалю + Вєра Грузова, медіа-координатор фестивалю;- презентація фото фестивалю Odessa//Batumi Photo days, чим він корисний вам і як на нього потрапити вже цього квітня. Вся інфо про програму і що вона вам дасть.

Фестиваль безкоштовний для участі та відкритий для всіх охочих. Тема фестивалю 2017 — «Завтра//Сьогодні».

За одну годину ви побачите два унікальні фото проекти, які були представлені в Україні тільки в рамках цього фестивалю:

- фотографія Азії (матеріали надані Angkor Photo Fest, Камбоджія) – міжнародний Angkor Photo Festival & Workshops – це вільна міжнародна платформа і навчальний ресурс для професіоналів і фотографів-початківців. Angkor Photo Fest представляє серії робіт найкращих фотографів Азії, які брали участь у фестивалі в 2014 році.- фотографія України (матеріали надані Odessa//Batumi Photo days, Україна) – це фото серії на тему «Територія//Простір». Це роботи фотографів з дев’яти міст України, які у 2016 році експонувалися на головній експозиції фестивалю і були відібрані за допомогою відкритого конкурсу.

Вхід вільний, необхідна попередня реєстрація.

Місце: Izone (вул. Набережно-Лугова, 8), Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні