«Ранок в КАМА»: зустріч із фотографом Сашою Масловим

11 квітня КАМА запрошує на черговий «Ранок». Цього разу гостем буде відомий фотограф Саша Маслов, якому довіряють свої зйомки такі видання як Wired, Esquire, Wall Street Journal, The Guardian, New York Times.

Саша Маслов – один з найвідоміших українських фотографів, який живе і працює в Нью-Йорку. В його об'єктиві з'являлися такі знаменитості як Ілон Маск, Різ Уізерспун, Джейсон Ву, Махершала Алі, Марк Джейкобс, Володимир Кличко, Том Форд і багато інших.

Крім рекламних проектів і портретів Саша Маслов є автором кількох великих соціальних проектів. І один з його найвідоміших проектів «Ветерани» з портретами ветеранів Другої світової війни, на створення якого пішло 5 років. При його підготовці Саша відвідав 21 країну – від Фінляндії до Індії, від Японії до Великої Британії. Він фотографував чоловіків і жінок з різних сторін конфлікту і просив кожного з учасників розповісти про досвід, який їм довелося пережити.

На зустрічі Саша розповість про те, як він став фотографом, про свої улюблені проекти і поділиться історіями зі знімальних майданчиків.

Реєстрація.

Місце: Київська академія медіа мистецтв | Kyiv Academy of Media Arts (KAMA) (вул. Дмитрівська, 80), Лектори: Маслов Саша, Вартість: 100 грн, Організатори: Kyiv Academy of Media Arts (KAMA)

Реклама:

Головне сьогодні