Лекція Фредеріка Шобена «Про що говорить фотографія архітектури»

23 травня о 19:00 в Школі Bird in Flight відбудеться лекція французького фотографа Фредеріка Шобена «Про що говорить фотографія архітектури», на якій він розповість про прийоми зйомки архітектури, процес роботи над книгою Cosmic Communist Constructions Photographed і те, як створити фотографічний проект.

Фредерік Шобен відвідав 14 країн колишнього Радянського Союзу, щоб відзняти 90 будівель футуристичної архітектури пізнього СРСР – унікальних будівель, зведених в період між 1970 і 1990-ми роками. Фотографу вдалося виявити будівлі, які вважалися знищеними, і зняти споруди, що незабаром були зруйновані.

У 2010 спільно з видавництвом Taschen в світ вийшла книга «СРСР» – Cosmic Communist Constructions Photographed. До неї увійшли знімки, які демонструють всю різноманітність архітектурних стилів того періоду: санаторію «Дружба» в Ялті, як найбільш сміливого проекту про який тільки могли мріяти конструктивісти, палац одружень в Тбілісі в дусі імпресіонізму. Книга була названа найкращим виданням з архітектури 2010 року на Міжнародному фестивалі художньої книги і кіно в Перпіньяні.

На лекції Фредерік Шобен розповість про процес роботи над книгою, вибор архітектурних будівель і методах зйомки, а також на прикладі своїх інших робіт поділиться практичним досвідом, як перетворити певну ідею в закінчений проект.

На лекції ви дізнаєтесь:

- що і як може розповісти глядачеві фотографія архітектури, а також з якими темами вона працює;- що потрібно знати, щоб зняти архітектуру виразно;- як правильно підібрати техніку, вибрати час і спланувати процес зйомок, щоб отримати очікуваний результат на фотографіях;- як знайти свій індивідуальний візуальну мову;- як зйомку архітектури трансформувати в захоплюючий проект, цікавий не тільки професійного співтовариства.

Вартість лекції: 300 грн.

Реєстрація на зустріч.

Місце: Lightfield.Productions (вул. Польова, 21), Вартість: 300 грн

Реклама:

Головне сьогодні