Прем'єра фільму Леоніда Парфьонова «Русские евреи. Фильм второй. 1918-1948»

Легендарний журналіст Леонід Парфьонов презентує другу частину гучної документальної трилогії «Русские евреи. Фильм второй. 1918-1948», створену за підтримки Genesis Philantropy Group. Тур Україною, організований Fedoriv Hub, пройде з 1 по 9 червня по п'яти містах - Одеса, Київ, Львів, Дніпро та Харків.

«Історія руських євреїв за останні 150 років – це їхня інтеграція у кар’єру, культуру, мову, суспільство та, врешті, вихід через нього у світ», – пояснює ідею картини Парфьонов. Фільм побудовано на хроніках з використанням «живих» портретів та оригінальних спецефектів, які зробили двогодинний фільм атмосферним та насиченим.

Друга картина, яка охоплює період з 1918–1948 років (названа автором «юдофілія»), занурює у атмосферу розквіту радянської епохи. Утиски та боротьба за виживання привели євреїв до накопичення величезного потенціалу, який згодом виплеснувся в усі галузі науки, культури, політики та суспільного життя. Тут будуть згадані найяскравіші представники свого часу, які стояли біля керма історії і суспільства. Про метаморфози євреїв на зламі епох розповість другий фільм, створений у найкращих традиціях парфьоновського стилю.

«Цей фільм – неймовірні, але в той же час реальні історії людей, які вплинули на величезну країну. Стрічка гармонійно вписується в нашу стратегію організації подій, які надихають і додають емоцій людям», – так охарактеризували картину бренд лідер, партнер креативної компанії Федорів Влад Ноздрачов.

4 червня о 19:00 відбудеться зустріч та спілкування з автором фільму Леонідом Парфьоновим.

Купити квиток.

Місце: Fedoriv Hub (вул. Велика Васильківська, 5, Арена-Сіті, офіс 27, 5-й поверх), Лектори: Парфьонов Леонід, Вартість: 999 грн, Організатори: Fedoriv Hub

Реклама:

Головне сьогодні