День франкофонії: свято вулиці Костьольної

Вулиця Костьольна повністю перекривається і стає пішохідною тільки один раз на рік – на День Франкофонії. 11 червня її перетворять на справжнє свято. Уже втретє поспіль усі зберуться знову для того, щоб дізнатися багатогранну культуру франкомовних держав (Канада, Франція і Швейцарія) і для того, щоб дати можливість талановитим людям України показати себе і дати поштовх до ще більшого розвитку культури української.

Що чекає на гостей:

- понад 100 учасників hand-made продукції;- вуличний театр;- 2 музичні сцени з виступами бендів та dj в режимі нон-стоп;- кулінарні майстер-класи;- велика фотозона;- близько 20 українських дизайнерів;- дитяча зона з постійними майстер-класами;- фотовиставка відомих художників;- фудкорт з делікатесами з усього світу;- гастрономічні лекції та дегустації;- експозиції картин;- лаунж-зона з ранковими професійними піаністами;- територія партнера Bad mama;- книжкові видавництва;- освітня зона франкомовних країн;- і багато іншого.

Ярмарок має благодійний характер. Цього разу мета – допомогти дитячому відділенню Національного інституту раку та освітній сфері.

Фейсбук-сторінка події.

Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні