Creative Management Days: зустріч із Владом Троїцьким

Creative Management Days – літній лекторій від організаторів курсу для менеджерів культури Creative Management Camp про те, як створюються культурні та креативні ініціативи і як це впливає на сучасний мегаполіс.

8 липня відвідають Центр сучасного мистецтва ДАХ, проекти якого – етно-гурт ДахаБраха, Театр Дах, фрік-кабаре Dakh Daughters та Театр-Пральня, фестиваль ГогольFest та Porto Franko – добре відомі далеко за межами України.

Як команда Дах створює культові бренди та проекти, як промотують культуру та збирають навколо себе ентузіастів та активістів, формують актуальний світовий контент та займаються культурною дипломатією – говоритимуть із засновником, художнім керівником ЦСМ Дах Владиславом Троїцьким.

Разом з модератором зустрічі, журналісткою Катериною Сергацковою розбиратимуться, як побудовано театральний, музичний та фестивальний менеджмент і в чому різниця підходів в Україні та за кордоном.

Молодих менеджерiв зацікавить дискусiя як балансувати між творчістю та бізнесом, як знайти свою аудиторію, з чого формується вартість культурного продукту, а більш досвідчених – які моделі заробітку ЦСМ ДАХ виявилися найбільш стійкими.

Мова піде про нових спеціалістів, яких не вистачає у культурній сфері і над якими новими технологіями, форматами та процесами їм доведеться працювати в найближчому майбутньому.

Вартість: 200 грн. Кількість місць обмежена.

Реєстрація.

З розкладом наступних зустрічей та з системою знижок на абонементи можна ознаоймитись за посиланням.

Місце: Центр сучасного мистецтва «ДАХ» (вул. Велика Василькiвська, 136), Лектори: Троїцький Влад, Вартість: 200 грн, Організатори: Niice

Реклама:

Головне сьогодні