Creative Management Days: зустріч із представниками Unit Factory & Sensorama

Creative Management Days – літній лекторій від організаторів курсу для менеджерів культури Creative Management Camp про те, як створюються культурні та креативні ініціативи і як це впливає на сучасний мегаполіс.15 липня учасники зустрічі поринуть у світ технологій разом із засновниками української IТ-фабрики Unit Factory – Валерією Заболотною та студії віртуальної реальності Sensorama Lab – Кирилом Покутним та Юрієм Міроном.

Unit Factory – унікальний освітній кластер для IТ-спеціалістів на кшталт Кремнієвої долини, тут готують професіоналів перш за все для розвитку внутрішнього ринку. Засновникам простору лише за рік вдалось зробити із покинутого місця на Мотозаводі ефективну технологічну спільноту, що росте швидкими темпами та генерує молоді таланти і стартапи.

Ви з’ясуєте, на чому будується модель технопарку, як фінансуються такі програми, які напрямки діяльності та спеціалісти потрібні для існування фабрики, як формується сучасна IT-освіта та як потрапити на програму.

В рамках зустрічі ви відвідаєте лабораторію віртуальної реальності Sensorama Lab. Команда студії поєднує VR-технології з мистецькими практиками, соціальними проектами, відео-інсталяціями, перформансами і навіть експерементує з візуалізацією ароматів. Учасники зможуть не тільки дізнатись про новітні технології, а й ознайомитись з програмами для малювання та скульптингу у віртуальній реальності, спробують створити персонаж та намалювати картину або попрацюють з технологією відео 360.

Модератор зустрічі – головний редактор онлайн-ресурсу Comma Сергій Кейн.

Вартість: 300 грн. Кількість місць обмежена.

Реєстрація за посиланням.

Місце: Unit Factory (вул. Сім'ї Хохлових, 8), Вартість: 300 грн, Організатори: Niice

Реклама:

Головне сьогодні