Музичний фестиваль ZaxidFest

З 18 по 20 серпня під Львовом у с. Родатичі проходитиме масштабний музичний фестиваль ZaxidFest. Це найбільший open air фестиваль в Західній Україні.

ZaxidFest – не лише потужні концерти і яскраве шоу, а й відпочинок на природі: кемпінг, розваги, смачна їжа, подалі від бетонних джунглів (насправді не так вже й далеко, всього 30 хв). Локація фестивалю, «Чарівна Долина», розташована між полем та лісом, має декілька штучних озер, славиться чудовими заходами сонця, комфортним поєднанням світла і тіні у спекотні літні дні.

Цьогоріч на фестивалі виступить понад 50 гуртів з Німеччини, Швеції, Великобританії, США, України та інших країн світу.

Вперше в Україні: гурти Breaking Benjamin i Editors. Американські альтернативщики Breaking Benjamin переборють страх перед польотами фронтмена гурту Бенджаміна Барнлі та перетнуть Атлантику. Це буде другий приїзд гурту у Європу.

Британці Editors на фестивалі Захід стане музичним катарсисом для слухачів вишуканого пост-панку, оскільки гурт вперше приїде в східну Європу. Зазвичай їх турова географія обмежується Німеччиною, гурт став постійним хедом європейських фестів, а цього року музично очолить і ZaxidFest. Том Сміт, вокаліст команди, має чи не найоб’ємніші вокальні дані, 4,95 октави, що менше навіть ніж в іншого відомого британця Брюса Дікінсона.

Окрім цього, на фестивалі виступлять: Pain (Швеція), In Extremo (Німеччина), We Butter The Bread with Butter (Німеччина), американці Miss May I, Being As An Ocean та Chelsea Grin, українці Septa, 1914, Vivienne Mort, Pianoboй, Христина Соловій, Рэспубліка Паліна, Женя і Катя, The Elephants, ARLETT, Tik Tu, Noize MC, O.Torvald, Карна, Тартак, The Hypnotunez, Sinoptik, Detach, Fontaliza та багато інших.

Повний перелік гуртів та продаж квитків на офіційному сайті фестивалю.

Місце: с. Родатичі (Львівська область, Городоцький район), Вартість: 250–4000 грн

Реклама:

Головне сьогодні