Виставка Данила Шуміхіна «Новий час»

22 серпня в рамках PortArtStudio відкриється проект скульптора Данила Шуміхіна «Новий час». Автор представить фотографії та об'єкти, які були створені під час роботи митця у резиденції #PortArtStudio, ініційованої Платформою для сучасного мистецтва та ГК «Нові продукти».

На виставці будуть представлені фотографії і об’єкти, категоризовані відповідно до їх віртуальних аналогів, спроектованих художником. Експозиція, побудована за принципом музейного простору, асоціюється з відкриттям і революційними трансформаціями, знаками історичного прискорення, посткатостфічним входженням в «новий світ». Такий простір – це не місце пам’яті, проте місце структуризації спогадів, з відстороненим ставленням до коренів та ідентичності. Об’єкти вказують на негативність історії, на ті моменти, які неможливо уявити як звичайний історичний факт, не можна помислити в рамках хроніки подій. Фрагментарність елементів позначає той часовий розрив, що виникає у наслідок неможливості свідчень про лихо, яке залишається у минулому.Час роботи експозиції: 23 серпня – 13 вересня, з 14:00 до 20:00

Місце: Port Creative Hub (вул. Набережно-Хрещатицька, 10а), Безкоштовно, Організатори: Port Creative Hub , Група компаній «Нові продукти»

Реклама:

Головне сьогодні