Презентація проекту перекриття Ярвалу

24 серпня о 20:00 відбудеться презентація проекту перекриття Ярвалу. Цей експеримент є частиною спільного проекту з оновлення Ярославового Валу громадської організації Агенти змін, аналітичного центру CEDOS та Київської міської державної адміністрації.

Організатори переконані: «В кожному районі Києва повинен бути якісний громадський простір. Зараз їх немає майже ніде. Ми вирішили створити такий простір у Верхньому місті.

Але громадського простору не буде без головного – громади, яка цим простором користується. Без тих, хто п’є каву, їсть смачні пиріжки та прогулюється вулицею. Без тих, хто читає книжки за столиками, веселиться з приятелями або спостерігає за пішоходами. Без тих, хто йде на навчання, біжить на роботу або їде на велотрек».

Беріть стільці, лежаки, каремати, бадмінтон, шахи, шашки, настільні ігри та приходьте 24 серпня на Ярославів Вал між вулицями Стрілецька та Івана Франка. Користуватися новим громадським простором можна буде з самого ранку.

О 20:00 активісти розкажуть про дослідження, гіпотези та експеримент з перекриттям проїзду. Можна буде обговорити для чого це потрібно, що повинно змінитись, і що буде далі.

Фейсбук-сторінка події.

Місце: Ярославів Вал (), Безкоштовно, Організатори: Агенти змін , Аналітичний центр CEDOS

Реклама:

Головне сьогодні