Науково-популярна конференція Brain&Ukraine

2 вересня проходитиме перша науково-популярна конференція в Києві Brain&Ukraine. На гостей чекають доповіді про науку, інновації та освіту від ключових українських науковців, авторів проектів й реформ. А також лекція інженера та керівника відділу інновацій NASA – Омара Хатамле.

Мета заходу – популяризувати науку в Україні, об’єднати розробників, реформаторів, вчених, представників медіа і бізнесу, щоб створити комунікаційну платформу для кооперації та обміну досвідом.

Серед спікерів:

- Леонід Пономаренко – фізик українського походження, учасник робочої групи, що відкрила найміцніший та найтонший матеріал в світі — графен. У 2010 році група дослідників отримала за відкриття Нобелівську премію;- Іван Примаченко – співзасновник освітньої платформи онлайн-курсів Prometheus;- Ганна Новосад – начальник управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції Міністерства освіти і науки України;- Ілля Філіпов – керівник освітньої онлайн-платформи EdEra;- Олег Кришталь – директор Інституту фізіології ім. О. Богомольця та Українського наукового клубу, академік НАНУ, один із найбільш цитованих українських науковців у світі;- Алла Ємець – доктор біологічних наук, професор, член-кореспондент НАН України Інституту харчової біотехнології та геноміки НАН України.

Окрему частину конференції відведено під виставку українських наукових розробок та інновацій. Експозиція винаходів налічує понад 30 об’єктів, створених в науково-дослідних інститутах та приватних лабораторіях по всій країні. Також гості зможуть познайомитися з інституціями, лекторіями та журналами, які займаються популяризацією науки в Украиїні — всі вони будуть представлені в інтерактивній зоні.

Вартість: для ранніх пташок – до 3 серпня – 500 грнза два тижні до події – 1000 грнза день та в день події – 1500 грнСтудентам та працівникам НДІ знижка 50%

Купити квитки.

Місце: Lightfield.Productions (вул. Польова, 21), Лектори: Хатамле Омар , Примаченко Іван , Кришталь Олег , Вартість: 500–1500 грн

Реклама:

Головне сьогодні