Фестиваль молодих українських художників

У Мистецькому арсеналі з 28 вересня до 29 жовтня відбудеться Фестиваль молодих українських художників. Засновником Фестивалю молодих українських художників є Міністерство культури України. 2017 року його організаторами визначено Національний культурно-мистецький та музейний комплекс «Мистецький арсенал» та Національний художній музей України. Фестиваль відбуватиметься у форматі бієнале ще два роки на базі різних українських інституцій культури.

Світу, яким ми його знали, не існує, а вже завтра не існуватиме того світу, який ми вдаємо, що знаємо сьогодні. Тонкі лінії, які розділяли гомогенний час на минуле, теперішнє та майбутнє, виявляються розмитими. Теперішнє твориться водночас майбутнім, як результат превентивних політик, та минулим – постмодерністське, посткомуністичне, постісторичне, пост-Інтернет.

Яким є «Сьогодні, що так і не настало»? Таке питання поставили кураторки проекту Ліза Герман, Катерина Філюк і Марія Ланько молодим українським художникам і запропонували поміркувати про моделі альтернативного сьогодення.

67 проектів представлять бачення українських молодих митців про «Сьогодні, що так і не настало».

Деталі на сайті.

Вартість: 60 грн

Місце: Мистецький Арсенал (вул. Лаврська, 10-12), Вартість: 60 грн, Організатори: Міністерство культури України

Реклама:

Головне сьогодні