Мультимедійна pop-up виставка «Mobile Revolution / Мобільна революція»

6 жовтня у київському ЦУМі відкриється мультимедійна pop-up виставка «Mobile Revolution / Мобільна революція», яка розповість історію бренду Motorola.

Pop-up виставка «Мобільна революція» – це можливість дізнатись більше про мобільний зв’язок, його історію та еволюцію через долю легендарного бренду, який майже 90 років лишається лідером у сфері технологій та інновацій.

Перший в світі мобільний телефон був створений інженером Motorola Мартіном Купером. Від здійснив дзвінок по ньому у 1973 році, 44 роки тому. Мартін – легендарна особистість та етнічний українець, відвідувачі виставки дізнаються про його правила життя. А також вперше в Україні зможуть побачити оригінальний серійний екземпляр першого телефону вагою вісімсот грам – модель DynaTAC, макет найпопулярнішого телефону RAZR V3 у масштабі 15:1, та прослідкувати за еволюцією мобільних телефонів від моменту їх винаходу до новацій сьогодення.

Окремий блок виставки «Мобільна революція» буде присвячений відображенню Motorola у поп-культурі: на телебаченні, у ретро-постерах і кадрах культових кінострічок.

Коли: 6 – 26 жовтня, щоденно з 10:00 до 22:00Де: ЦУМ, 5-й поверх, вул. Хрещатик, 38

Подія у Facebook.

Місце: ЦУМ (вул. Хрещатик, 38), Безкоштовно, Організатори: Агенція культурного менеджменту Art Management

Реклама:

Головне сьогодні