"Cпоет о свободе Alyosha, в Норвегии наш конкурсант"

"Прозорість" переслідувала єдину мету - замінити Лазаровича на Альошу, від якої Валід Арфуш - відомий український митець аж мліє. Так, як колись Томенко умлівав, ледь зачувши "Гриджоли".

Через 5 років нові донецькі керманичі країни наступили на граблі, залишені помаранчевими майданерами. Томенко не хотів відряджати на "Євробачення" Ані Лорак. Позаяк вона в 2004 році концертами підтримувала кандидата Януковича. Бо ж послідовна - завжди співає "за" прем'єр-міністрів.

Тепер вирішили замінити україномовного галичанина на російськомовну представницю регіону "У нас на районє", де безумовно переміг Янукович.

Саме так і треба було пояснити ситуацію з ченджем українського учасника Єгору Бенкендорфу та його папарачному заму, котрі, наче героїня п'єси "Мина Мазайло", вважають: "Лучше бить ізнасілованой, чем українізірованой".

Але Європа не змогла б проковтнути політичне пояснення заміни конкурсанта. Тому довелось організувати конкурс, який залишив по собі кілька запитань.

Чому в журі не знайшлось місця для Руслани Лижичко, котра єдина вигравала "Євробачення" чи "срібних призерів" - Андрія Данилка, Ані Лорак? Можливо, хтось сумнівався в об'єктивності Вєркі Сердючки? Бо претендент Ель Кравчук співав форматну пісеньку авторства Данилка "Fly to heaven". Але ж Руслана та Ані Лорак могли цілком неупереджено оцінити усю двадцятку.

Чому Наталці Могилевській, яка ніколи й нічого для України не вигравала, попри звання народної артистки, дозволили агітувати за власного фаворитика Барскіх? Чому надали слово Кондратюку - чоловікові конкурсантки Валевської, що піснею "Europa" створила бліденьку копію 7 місця Тіни Кароль з "Show me your love"? Спеціаліст з караоке, перш, аніж критикувати інших, міг пояснити дружині, що слово "Європа" англійською пишеться та співається як "Europe".

Чому від України на "Євробачення" не скеровують "Океан Ельзи" або "Піккардійську терцію" - найбільш відомі поза межами нашої держави команди?

В згадуваному конкурсі не завжди перемагає так званий євроформат. Принаймні, за українця Вакарчука будуть голосувати інші країни. А українські піктери просто вміють співати. На відміну від плагіаторки Альоші, котра ще вчиться та розповідає про власний діапазон в 4 октави. Саме розповідає. Бо у нібито написаній нею та проспіваній композиції "To be free" я цього суперового діапазону не помітила.

Фото з офіційного сайту Альоші

Аїда Болівар, для УП

Реклама:

Головне сьогодні