Жінки виходять з тіні

У сьогоднішньому світі все більше проявляється тренд, коли жінки займають лідерські позиції і в бізнесі, і в громадському житті, і в політиці.

За останні 50 років жінки вибороли право бути не тільки мамою та зразковою дружиною, а й реалізовувати свій величезний потенціал, що закладений природою, у різних сферах сучасного життя, і це веде до позитивних зсувів у суспільстві.

Наприклад, у ЄС вже на законодавчому рівні закріплено право жінки на 40% місць у парламентах та радах директорів великих компаній.

Жіноча психологія відрізняється від чоловічої тим, що вона більше націлена на ціннісне партнерство, творення, вміння знаходити взаємовигідні рішення. Для жінок однією з основних цінностей є внесок в майбутні покоління, в майбутнє наших дітей.

Однак є й зворотній бік медалі: при всіх чисельних перевагах та можливостях, через багатовікове історичне минуле та стереотипне сприйняття жінки як берегині та хранительки вогнища, жінкам найчастіше не вистачає впевненості у собі, цілеспрямованості, вміння ризикувати та впевнено досягати своїх цілей.

Саме задля цього – розвитку жіночого лідерства, розкриття потенціалу та можливостей, залучення до ціннісного партнерства – було створено організацію "Коло жіночого партнерства". Основа її діяльності – всебічне сприяння жіночим проектам та організаціям для посилення їх впливу на розвиток країни та майбутніх поколінь.

Перший масштабний захід, який проводить "Коло", – це Форум жіночого партнерства, який відбудеться сьогодні, 18 травня, у НСК "Олімпійський".

Форум збере активних жінок з усіх регіонів України, з різних сфер діяльності та життя, які прагнуть змінити свій регіон та країну в цілому.

Протягом дня ми говоритимемо про цінності українських лідерок та будуватимемо спільні плани та проекти на основі ціннісного партнерства за наступними напрямками:

1. Здоров’я жінки. Здоров’я родини. Здоров’я нації.
2. Духовність і культура нації
3. Безпека життя і права людини
4. Синергія в дії: влада - бізнес - громада
5. Освіта та просвітництво
6. Ціннісні орієнтації та соціальні ліфти у державному управлінні
7. Ціннісне підприємництво та сталий економічний розвиток
8. Україна та українки на мапі світу
9. Нова генерація громадян та майбутнє України
10. Anti-age (вік як потенціал)

За результатами Форуму будуть сформовані реальні проекти та плани втілення їх у життя в регіонах країни протягом 2017-2018 років завдяки утвореним на заході партнерствам, та за сприяння і менторської підтримки Громадської спілки "Коло жіночого партнерства".

Впевнена, що завдяки таким заходам жінки зможуть більше усвідомити свою унікальність, бути більш впевненими та сміливими у реалізації своїх життєвих місій, а також отримають підтримку своїх однодумиць з усіх куточків нашої України.

Ця позитивна енергія вибухне новими креативними проектами та сміливими ідеями, які змінюватимуть на краще країну та світ!

Наталія Лімонова, директор компанії "Снайт" і випускниця програми Executive MBA kmbs

Реклама:

Головне сьогодні