Богатирська сила є в кожному. Переконайтесь на Muromets Fest

Богатирська сила є в кожному. Переконайтесь на Muromets Fest

"Сила твоя – від рідної землі", – так говорить билина про Іллю Муромця.

Це історія воїна, який 30 років з життя провів на печі, не маючи можливості ходити.

Одного разу в хату до Муромця постукали три старця, які попросили дати їм напитися. І стільки сили було в їх словах, що Ілля перший раз в житті став на ноги і зачерпнув води.

Попередні роки життя молодець ніби накопичував міць, щоб потім пустити її на захист своєї країни.

Коріння цієї історії лежать в далекому 12 столітті. Билина розповідає нам про те, що для відродження кожної сили приходить свій час.

Відбуваються ті події, після яких кожен може відчути себе паростки життя, могутності та радості.

Образ богатиря в легенді уособлює собою древній символ пробудження незламної сили рідної землі, яка дається на великі звершення.

Як у казці, рідна земля і зараз плекає сучасних богатирів, здатних на справжні дива.

Силами активістів в серпні 2018 року в мальовничому куточку Труханового острова, колишньому парку Дружби Народів, був встановлений пам'ятник Іллі Муромцю.

В рамках відкриття пам'ятника мер міста Віталій Кличко пообіцяв, що ця подія стане першим кроком заходів, спрямованих на відродження давніх традицій сили.

15 вересня 2018 року біля пам'ятника богатирю відбудеться Muromets Fest. Це унікальний фестиваль, подібного до якого в Києві ще не було.

Мета Muromets Fest близька багатьом. Це відродження старовинних звичаїв, об'єднання сім'ї та повернення віри в свої сили – як фізичні, так і духовні. Кожен може вільно прийти на захід і сказати собі: "Так, я можу. Я гідний сили моїх предків!"

У програмі фестивалю велика концертна програма за участю українських виконавців, виступ бодібілдерів, спортивні змагання, квести, майстер-класи для дітей і багато-багато іншого.

Кожен тут зможе знайти те, що відгукнеться в душі, ставши першим кроком відродження фізичних і духовних сил.

Ведучий заходу – популярний шоумен Андрій Джеджула, відомий своїм іскрометним гумором.

Почесні учасники турніру – члени Федерації стронгменів України. Серед них – Сергій Конюшок, який має намір зробити неймовірне на очах гостей фестивалю – зрушити з місця чотири тягача фур за канат в положенні сидячи загальною масою 30 тонн.

Кожен з гостей зможе ознайомитися з експозицією музею братів Кличко, взяти участь в турнірах по дартсу, гонках машин на радіоуправлінні, спробувати себе в танцювальних майстер-классах і помилуватися старовинними бойовими мистецтвами у виконанні Спортивного Комітету України.

Прийди й переконайся, що богатирська сила є в кожному!

Юлія Курохтіна, спеціально для УП.Життя

Реклама:

Головне сьогодні