Малкович готує "поетичну" серію та повість від Ліни Костенко

— 1 лютого 2009, 22:41

"Цього року я хочу започаткувати вишукану "поетичну" серію найулюбленіших своїх поетів (українських та зарубіжних) у тканині", - розповів Іван Малкович у спільному проекті Радіо "Свобода" і Нашого радіо "Дійова особа".

Видавець зауважив: "Я намагатимуся, щоб ціна була невисока на цю книгу, оскільки зараз криза, але хочу, щоб вона була гарна".

Малкович розповів, що видавництво відчуває спад продажів у зв'язку з кризою:

"Кольорові книжки ми передруковуємо щороку мінімум один раз, а такі книжки, як "Тореадори з Васюківки" чи "Гаррі Поттер" робимо по 3 тиражі на рік. А тепер ми не знаємо, які правильно робити тиражі, тому обережно зменшуємо наклади, але збільшується ціна, фабрики деякі закриваються".

Разом з тим, видавець повідомив про новинку, на які найближчим часом можуть очікувати читачі.

"У березні читач побачить 2-3 нові книжки видавництва "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА". "Коханець" Маргарет Дюрас уже готова. Плануємо видати роман чеського письменника Грабала "Я обслуговув українського короля".

"І Ліна Костенко обіцяє закінчити повість "Записки українського сумашедшого" та повість "Про Гоголя", оскільки це рік Гоголя. Вона ще не знає, яку з цих повістей нам віддати. А на сайті вже є серія зображень, де можна навіть подивитися, як ці книжки будуть виглядати".

Реклама:

Головне сьогодні