Емоційна колекція Оксани Караванської. Фото

Зал був забитий, глядачі з нетерпінням чекали на подарунок від патріотичної львів'янки. І ось воно, лунають перші акорди пісні, виходять прекрасні дівчата в незвичайному на перший погляд вбрані. Публіка кричить, свистить та аплодує.

Серед гостей можна було побачити заслужених артистів України: Наталя та Ольга Сумські, Олександр Пономарьов, Олексій Вертинський. Також на показ завітали урядовець Олександра Кужель та травесті-діва Монро.

Чи то від ніжних тонів, чи то від чудових пісень Володимира Івасюка сестри Сумські почали пританцьовувати сидячи на місці підштовхуючи із собою Олександру Кужель. Далеко не втік і Вертинський, який так пильно розглядав моделей, що ледь не опинився на подіумі.

"Якщо б мені дозволили зробити модними людські почуття, я б зробила впевненість в тому, що ваша нація є правильною і ви маєте бути гордість того, хто ви є.

Це правда ж, бо жити в державі, яку не любиш і не поважаєш, як національність це не правильно.

Любіть себе, поважайте себе там, де ви живете. Немає значення, хто у вас президент, який уряд, головне, як ви себе почуваєте. Воно мусить принести свої плоди", - каже Оксана Караванська.


Зал дійсно охопила бурна хвиля натхнення, радості, смутку, переживань. Ніхто не міг втримати емоції під чудові хіти "Водограй", "Червона рута", "Лише раз цвіте любов" і т.д.

Свою колекцію дизайнерка присвятила ювіляру Володимиру Івасюку, тому за її словами це не видовище, а життя.

"Ця колекція для мене особлива тим, що в ній є емоції. Вона власне створене дякуючи бездоганній музиці. Загалом це є Володимир Івасюк, тому що його пісні є знакові та кодові.


Моя колекція є різноплановою, як і пісні співака. Я розуміла, що модні критики почнуть говорити, що вона не в одній лінієчці не в одному крої. Вона просто емоційна. Де коли я можу собі це дозволити", - запевняє дизайнер.

[VR]Побажання для жінок від Оксани Караванської:

"Сучасна мода - це як ти сам себе відчуваєш в цьому світі. Дивіться можна придбати дуже модні речі з дуже модних колекцій і при тому всьому можна залишатися не модним. Коли в людини в очах є те, що диктує сьогоднішній день, це най головне".

[/VR]Публіку охопила тиша, коли на подіумі з'явились дві сукні, що символізують пісню Івасюка дві скрипки. Також дизайнера вперше виставила на показ дві дуже довгі сукні, які ретельно обговорювали журналісти.

"Будь яка жінка, якщо вона хоче може носити Караванське, якщо вона не хоче носити, вона не буде. Навіть, якщо ми їй розкажемо в 205 інтерв'ю, що це саме така жінка, як вона.

Це для тої жінки, яка любить Караванську, любить українське. Вдягає красиві одяг, любить сучасні речі, яка полюбляє приїздити до Європи і отримувати від усіх компліменти. Це моя клієнтка", - сміється Караванська.

Фіналом стали бурні оплески та весільна сукня від Оксани Караванської. З виходом на подіум дизайнера український бомонд ринув поздоровляти патріотку. Першим з усіх був Пономарьов наздогнали сестри Сумські, а вже потім і ми, журналісти.

Усі фото Дмитра Ларіна

Реклама:

Головне сьогодні