Наймолодша дівчинка-геній живе у Лондоні і мріє про танці

Елізі Тан-Робертс у віці двох років, чотирьох місяців і двох тижнів стала наймолодшим членом міжнародної "спільноти геніїв" Mensa.

Раніше наймолодшою учасницею Mensa була Джорджія Браун, яка у 2007-му році шокувала всіх своїм рівнем IQ, який дорівнював 152 балам.

Однак тепер наймолодшим генієм світу є Елізі - у результаті 45-хвилинного тестування професор Джоан Фріман визначила, що IQ дворічної дівчинки становить 156 балів. Середній же "показник інтелекту" складає 100 балів, а в Mensa приймають людей з IQ 148 і вище.

Елізі з мамою

Так батьки Елізі - Луїза і Едвард - дізналися, що їхня донька належить до обдарованих дітей і входить в 0,2% розумних дітей свого віку.

Як розвивалася Елізі

Елізі народилася у грудні 2006-го року в Лондоні. Серед її родичів є лікарі та юристи, але ніхто з них не мав геніальних здібностей у дитинстві.

Дівчинці було трохи більше п'яти місяців, коли вона подивилася в очі свого батька Едварда й назвала його "тато".

А вже через три місця після цього Елізі навчилася ходити, а потім і бігати.

До свого першого дня народження вона вже могла прочитати свої ім'я, а в 16 місяців Елізі навчилася рахувати до десяти. Зараз вона це робить вже двома мовами - англійською та іспанською.

Деяки питання Елізі з тесту, на якій ій було легко відповісти

Батьки дитини лише дивувалися неординарним здібностям своєї доньки, а потім врешті-решт вирішили показати її психологу, який і виявив геніальність дитини.

Мрії дівчинки-генія

Наразі батьки Елізі хочуть, щоб їхня дитина отримала гідне навчання, але найголовніше - щоб була щасливою.

"Ми не хочемо, щоб їй доводилося прикидатися дурнішою, щоб не виділятися. Водночас, вона моя дитина. Я просто хочу, щоб вона була щаслива", - пояснив тато дівчинки.

Батьки геніальної дівчинки хочуть, щоб вона була щасливою

Зараз же маленька Еліза виявляє неабияку любов до музики й танців. Тому, батьки дівчинки вирішили дати доньці змогу професійно розвивати свої навички у цих напрямках мистецтва.

Та великим розчаруванням для них стало те, що жодна з місцевих державних шкіл мистецтв не хоче брати Елізі до себе, поки їй не виповниться 4,5 роки.

За матеріалами The Daily Mail

Реклама:

Головне сьогодні