Андрій Шевченко знявся в італійському фільмі

— 17 липня 2009, 11:03

У роздумах про подальшу спортивну кар'єру Андрій Шевченко вирішив спробувати трохи акторського хліба. Римський режисер Стефано Кальванья запросив українця взяти участь у зйомках своєї нової стрічки "Останній ультрас", повідомляє Радіо "Свобода".

Особливих акторських здібностей від Андрія не вимагають. Як "гість-зірка" він грає самого себе, що вже робив раніше в італійській комедії "L'allenatore nell Pallone 2".

Та "Останній ультрас" - драматична картина на злободенну тему про футбольних фанатів і насильство на стадіонах Італії.

"Ця стрічка матиме велике соціальне спрямування, бо розповідає не лише як і чому трапляються насильницькі дії з боку ультрас, але також про життя, почуття, любовні історії фанатів як звичайних людей, а не злочинців", - пояснив режисер Кальванья.

У центрі сюжету - історія одного вболівальника, який випадково під час матчу в Мілані вбиває фаната команди-суперника. Втікши зі стадіону, убивця переховується в готелі біля озера Ґарда, що недалеко від Мілана. Там, познайомившись, закохується в жінку, яка, як виявиться згодом, є матір'ю хлопця, загиблого від руки цього ж втікача.

У фільмі Андрій Шевченко кілька хвилин спілкується з фанатом-убивцею. Цей діалог називають найбільш емоційним моментом картини, що спонукатиме до серйозних роздумів.

За останні три роки спортивне життя Шевченка важко назвати успішним. Два невдалих сезони в лондонському "Челсі". Минулого літа тріумфальне повернення до Італії, але рік у червоно-чорній майці "Мілану" також був невезучим. І тепер 32-річний Андрій Шевченко, володар "Золотого м'яча" (2004), на роздоріжжі.

Ще не вирішив, до якого берега пристати. У сезон футбольних торгів ім'я українця фігурувало довкола римського клубу "Рома". Спокусливіша пропозиція повернутися до рідного "Динамо": завершити кар'єру в клубі, де почалася футбольна слава, щоб потім стати тренером київської команди.

Та чи захоче залишати Лондон дружина футболіста, американка Крістіна Пазік? Поки що Андрій Шевченко у складі "Челсі". Можливо, там і залишиться, адже головним тренером лондонської команди став колишній наставник "Мілану" Карло Анчелотті. А цей фахівець дуже цінує українського нападника.

Реклама:

Головне сьогодні