Фільм про Майкла Джексона може вийти у прокат у 2009 році

— 20 липня 2009, 13:57

Як повідомляє Лента.ру з посиланням на Variety, Sony планує придбати записи, які зараз належать компанії AEG Entertainment за 50 мільйонів доларів.

У майбутню картину будуть включені, як мінімум, три відеокліпи Джексона, у тому числі нова версія знаменитого "Thriller", яку виконавець планував представити в Лондоні. Передбачається, що кліпи демонструватимуться у форматі 3D.

Найімовірніше, режисером проекту стане творець "Класного мюзиклу" Кенні Ортега, який знімав репетиції Майкла Джексона. Повідомляється, що він вже приступив до монтажу матеріалів, тому картина може вийти в прокат вже в кінці 2009 року.

[L]На відеоархів AEG Entertainment претендували відразу декілька голлівудських мейджорів, але у Sony був пріоритет, оскільки підрозділ компанії Sony Music Entertainment володіє правами на більшість звукозаписів Джексона.

Нагадаємо, Майкл Джексон помер 25 червня у віці 50 років у медичному центрі Каліфорнійського університету. Офіційну причину його смерті буде названо після аналізу результатів розтину.

Реклама:

Головне сьогодні