Лондонські акули замаються коханням під музику

— 23 вересня 2009, 17:53

У лондонському акваріуму справжнє свято - нарешті спарились акули, яких познайомили ще в день Святого Валентина, повідомляє ВВС.

На акт кохання морських хижаків налаштували романтичні мелодії Баррі Вайта "Baby We Better Try To Get It Together" та Марвіна Гея "Let's Get It On".

Зорро, шестирічна зеброва акула, була доставлена в акваріум Sea Life ще 14-го лютого. Очікувалося, що вона стане супутницею самця-одинака на прізвисько Мазавабі.

"Зорро має репутацію "пристрасної дами", а оскільки Мазавабі був самотнім протягом декількох років, ми вирішили, що вони швидко знайдуть спільну мову й встановлять найтісніші стосунки", - розповів виданню The Sun куратор акваріуму Пол Хейл.

Та минули довгі місяці з моменту першого побачення акул, а парочка так і не поспішала братися за продовження роду.

Тож морські експерти вирішили вдатися до незвичних заходів, щоб розпалити пристрасть між акулами. Зокрема морським хижакам почали вмикати романтичну музику.

"Дослідження показати, що риби можуть не лише слухати музику, але також розрізняти мелодії. Тому ми вирішили, що старі-добрі пісні про кохання мають підняти їм настрій та налаштувати на любовний лад", - пояснив Хейл.

Реклама:

Головне сьогодні