Ольга Куриленко відкриє "Молодість"

— 9 жовтня 2009, 13:09

Дівчина останнього Бонда, Ольга Куриленко, стане ведучою урочистої церемонії відкриття 39-го Міжнародного кінофестивалю "Молодість" у фестивальному центрі - кінотеатрі "Київ", повідомляє прес-служба фестивалю.

Під час відкриття "Молодості" буде традиційно вручено приз "За внесок у розвиток світового кіномистецтва".

Про українку Куриленко почали говорити після виходу 22-го фільму про агента 007 "Квант милосердя". Саме Олі дісталася роль подружки Джеймса Бонда.

До речі, на цю роль претендували близько 400 акторок, серед яких були таки голлівудські зірки, як Камерон Діас та Ліндсей Лохан.

Куриленко народилась у 1979-му році в Бердянську, Запорізькій області. До 16 років майбутня зірка жила в Україні. З 8 років вчила англійську, 7 років вивчала фортепіано та ходила у студію балету.

Олю називають українською попелюшкою, адже її життя змінилось як у справжній казці. Батько покинув їх сім'ю незадовго після народження доньки. Жили великою родиною у квартирі бабусі у важких умовах. Тому, коли до Олі під час тижневої поїздки в Москву в метро підійшов агент і запропонував спробувати себе у ролі моделі - у диво важко було повірити. Але через 3 роки шістнадцятирічна Куриленко переїхала у Париж, підписавши контракт із агентством Madison.

[L]Вперше Куриленко потрапила у кіно в 2005-му році. Українка зіграла головну роль у картині Дайана Бертрана "L'Annulaire". А вже у 2006 році Оля стала кращою акторкою Бруклінського міжнародного кінофестивалю.

Окрім цього на рахунку Куриленко ролі у таких фільмах, як "Париж, я люблю тебе" (2006), "Змій" (2006), "Хітмен" (2007), "Макс Пейн" (2008).

Що ж стосується журі цьогорічного кінофестивалю "Молодість", то наразі свою участь у складі журі підтвердили: поет і видавець Іван Малкович, російський продюсер Сабіна Єрємєєва та продюсер і кінорежисер з Польща Вольдемар Дзікі.

Нагадаємо, 39-ий Київський міжнародний кінофестиваль "Молодість" відбудеться 24 жовтня - 1 листопада. Фільмом відкриття стане "Коко Шанель та Ігор Стравінський. Таємна історія" (Франція).

Реклама:

Головне сьогодні