Зірку "Елегії" госпіталізовано з підозрою на "свинячий грип"

— 1 жовтня 2009, 10:00

У середу зірку "Елегії" Денніса Гоппера на машині "швидкої допомоги" було доставлено до нью-йоркської лікарні, повідомляє Reuters.

За словами очевидців, на обличчя актора була вдягнута киснева маска.

За попередньою інформацією, у 73-річного Гоппера було виявлено симптоми "свинячого грипу".

Наразі представник актора не повідомив жодної детальної інформації про його стан.

Денніс Гоппер є культовою особистістю в американському та світовому кінематографі. Його дебютний фільм "Easy Rider" ("Безтурботний їздець", 1969-го року) був визнаний найкращою дебютною роботою на Каннському кінофестивалі.

Окрім цього актор також був номінантом на премію "Оскар" в категорії "краща чоловіча роль другого плану" за учать у фільмі "Hoosiers" ("Хлопці з Індіани" 1986).

[L]Найвідоміші фільми у яких зіграв Денніс Гоппер: "Апокаліпсис сьогодні", "Швидкість", "Американська казка", "Хранитель".

А минулого року вийшов фільм "Елегія" іспанського режисера Ізабель Куаксе. Разом з Гоппером у картині зіграли англійський актор Бен Кінґслі та іспанка Пенелопа Крус.

До речі, Денніс Гоппер не перший актор якого підкосив "свинячий грип". Так ще влітку британський актор Руперт Грінт, який виконує роль Рона Візлі у фільмах про Гаррі Поттера, перехворів легкою формою грипу H1N1.

Реклама:

Головне сьогодні