Геніальна простота чи проста геніальність колекції Лілії Пустовіт. Фото

Пустовіт - дизайнер космополітичний, і вона це знову довела своєю новою весняно-літньою колекцією.

Показ пройшов під класичну музику, що сама Лілія вважає дуже символічним і знаковим. Хоча у публіки такий підхід викликав суперечливі думки.

Її колекція вийшла дуже трендовою, в ній є все те, що лише пару тижнів назад показав нам Паризький тиждень моди: і білі короткі сукні з чорними тоненькими пасками, і легкі шовкові платтячка з глибоким V-вирізом, чорні шортики та штанці в поєднанні зі світлими шовковими блузами, стримані плащі з підкресленими плечами.

Але при цьому досить чітко видно стиль самої дизайнерки - простий на перший погляд силует, створений з довершених, чітко продуманих деталей.

Можливо, саме завдяки такому вмінню відчувати модні напрямки її одяг добре продається за кордоном. Як стверджує сам дизайнер, колекція вже замовлена і невдовзі буде розтиражована, тож зовсім скоро ви зможете придбати собі дизайнерське вбрання.

На показі дизайнер використала також прикраси з використанням кристалів Сваровські, що аж ніяк не забирали увагу від ніжних шовкових суконь.

Лілія впевнена в тому, що кожна людина, незалежно від своїх статків, має хоча б раз на півроку чи на рік дозволяти собі купувати якусь річ від дизайнера. А для цього українцям треба ставати багатшими і заможнішими. "І я маю на це надію", - каже Пустовіт.

При формуванні ціни дизайнер намагається використати найбільш демократичні підходи.

Але при цьому Лілія вважає для себе неприйнятним втрачати в якості виконання одягу і матеріалів для його створення задля зниження ціни. І вона любить свою команду: "У мене працюють найкращі майстри".

А, можливо, ви оберете такий модний аксесуар наступного літа як тонкий шкіряний пасок.

В колекції дизайнера вони були представлені в різних кольорах, та й вартість їх становитиме близько 400 гривень. Вдала нагода мати річ від українського дизайнера!

Усі фото Дмитра Ларіна

Про те, які знаменитості відвідали покази, читайте на порталі TabloID Перший день Fashion Week: нова подружка Фагота і модний "ляп" Ставнійчук

Місце проведення показів: ТК |ACCO INTERNATIONAL

Реклама:

Головне сьогодні