Червона Настя – новий епатаж від Залевського

А він був у своєму дусі. Драматичні криваві маки, дами в кринолінах і чорному гіпюрі, шотландська клітинка і високі капелюхи, гіперболізовані бантики у дівчат, смугасті легінси, закривавлені битки і молотки, агресія і відстороненість. Така собі суміш найпотаємніших людських страхів і жаху.

Колекція здалася перенасиченою образами. Побачивши дійство на подіумі кожен виходив із власними асоціаціями. Ось лише деякі з них: готські культи, стиль Мерліна Менсона, японські фільми жахів про маленьких дівчат, іспансько-циганські настрої, шотландські і леприконські лейтмотиви, і навіть штрихи стилю Жана-Поля Готьє.

Образ манга-Кармен на принті
А сам дизайнер додав до цього емо-іспанські гібриди в міксі з вуличними реперами, японське аніме і портрет, як він її сам називає, манга-Кармен. Додайте свої...

Найнесподіваніша асоціація вечора, і тому така влучна, - казка "Аліса в країні чудес". Ось тобі і сама Аліса з бантом, і шалений капелюшник, і червова дама. А битки віддалено нагадують про ігри в крокет.

Ось такий вийшов світовий вуличний мікс ready-to-wear.
І хоча колекція не дуже відповідає смакам і настроям світових трендів, це дизайнера, схоже, аж ніяк не зачіпає. Залевський має інші цілі, працює для свого клієнта, випускає лінію одягу, доступного кожному, і, не дивлячись на кризу, тримається на плаву.

Панчохи з японського аніме
А від декотрого часу залучив до лав своїх клієнтів і Олену Франчук. Вона була присутня на показі дизайнера у темно-синій сукні з мереживом від Олексія Залевського.
Циганські мотиви в колекції

Усі фото Дмитра Ларіна

Місце проведення показів: ТК |ACCO INTERNATIONAL

Реклама:

Головне сьогодні