Тест

Насолода життям від Андре Тана

Цього разу Андре Тан ризикнув і використав в колекції блакитні, бежеві і карамельні кольори, доповнивши їх малиновими, лимонними, салатовими аксесуарами.

Подіумом крокували дівчата в легких муслінових і шифонових сукнях, взуті в сандалі на пласкій підошві: "Це образ дівчини, яка на світанку стомлена від танців повертається з нічного клубу".

"Я створив цілу серію жилеток, тому в такому одязі можна ходити і в офіс. А ввечері ви знімаєте жилетку і йдете на танцпол", - пояснює Андре Тан.

Насолодження життям попри втому - саме таким бачить дизайнер нове покоління сучасних жінок.

"Саме Індія надихнула мене. Там найкращі світанки, а такого великого сонця, яке встає з моря, немає більше ніде. Побачивши всю цю красу я і вигадав ідею для своєї майбутньої колекції", - розповідає Тан.

Андре не став використовувати такі звичні для всіх індійські мотиви і кольори. Це, на його думку, "вчорашній день" і застарілий спосіб доносити до людей свої ідеї.

Колекція напрочуд гармонійна і при, здавалось би, зовнішній простоті доволі непроста в нюансах. Все продумано до дрібниць, все виважено і розставлено по місцях, немає нічого зайвого чи перенасиченого. До того ж Андре дуже вимогливо ставиться до якості виконання своїх виробів.

"Задача дизайнера - зробити красивий якісний одяг!" - наголошує він.

Андре Тан впізнаваний, і, гадаю, кожна справжня модниця воліла б мати в літньому гардеробі якусь річ від Андре Тана з його колекції весна-літо 2010. Девіз дизайнера: "В кожен дім по Тану!"

Усі фото Дмитра Ларіна

Місце проведення показів: ТК |ACCO INTERNATIONAL