Арт-колекція весна-літо 2010 від дизайнера Олени Буреніної

Дефіле більше нагадувало виставку в музеї сучасного мистецтва. Костюми являли собою архітектурні жорсткі форми, виконані за допомогою пластичних легких тканин.

"Я намагаюся повністю зануритися в творчий процес, і не заганяю себе в рамки. Це мій внутрішній світ. Це просто я, а подобаюсь я чи ні...", - каже дизайнер.

Дещо неочікуваними стали кольори колекції. Буреніна, відома своїми яскравими барвами, на цей раз обрала пастельні, ніжні відтінки, працюючи на нюансах, лише інколи додаючи до них яскраві акценти.

Взуття та аксесуари створювались спеціально для колекції, і їх теж можна буде придбати в студії дизайнера.

"Наш одяг має дуже сильну енергетику. Я з радістю готова ділитися нею з іншими. Деякі наші речі клієнтки носять вже 10 років і не можуть з ними розлучитися," - переконує Буреніна.

Як запевняє дизайнер, більшість речей в колекції "носибельні", і щасливих покупців чекає сюрприз. Те, чого не побачили глядачі, - внутрішня обробка виконана досконально, і являє собою окрему естетичну композицію, яскравого і радісного колориту.

На її показах завжди присутні фотографи з міжнародних агенцій, а образи від Буреніної потрапляють на обкладинки світових журналів.

"Я маю багато задумів та творчих ідей, але не всі їх реалізовую на подіумі. Мені здається, публіка ще не готова повністю сприймати мою творчість. Я можу ще жорсткіше," - готує шанувальників дизайнер.

Усі фото Жоржа Ентузіастова

Читайте також на порталі TabloID Четвертий день Fashion Week: син Черновецького, Гросу та Кость Гнатенко

Місце проведення показів: ТК |ACCO INTERNATIONAL

Реклама:

Головне сьогодні