Модний шопінг: хутряне вбрання на зиму

Мода впевнено продовжує пропагувати силуети 80-х років. Підтвердженням цього можуть бути знову популярні цього сезону кашемірові пальто прямого покрою. А от розповсюджені колись надто розширені плечі, інколи підсилені масивними плечовими накладками, виглядають в сучасному розумінні зовсім інакше.

Тож якщо дівчатам ще у 80-х набрид гіпертрофований образ сильної жінки, то цього разу дизайнери до жіночої статі були більш уважні. Тепер не так розширені плечі, як збільшено об'єм рукава зверху (дуже актуальні відомі з історії костюму рукава "окорок" або інакше "бараняча нога"), шалено збільшено коміри і затягнуто тугіше талії. Виходить такий собі сучасний "new look".

Цієї зими в моді дивовижний мікс готики та рок-н-ролу. Актуальними стають короткі жакети, байкерські куртки і витягнуті плащі з чорної гладкої шкіри, оздоблені металом. Для цього використовують не лише заклепки та булавки з ціпками, тепер доцільно чіпляти на одяг різні металеві предмети побуту, як от ложечки, ситечка (згадаймо славнозвісну Еллочку-людожерку), металеві пластини.

Та й самі заклепки дизайнерськи видозмінюються: тут і черепи, і кісточки, різноманітні геометричні форми тощо.

До готики примішано стиль диско та рок-н-рол. Від них в зимовому одязі з'являється багато блиску, каміння. Стальний колір стає на один щабель по популярності з чорним. Щоб підкреслити жіночу сексуальність дизайнери пропонують додати до всього того мережива.

Тонка натуральна шкіра тепер настільки популярна, що з неї виготовляють не лише такі звичні рок-н-рольні куртки та ділові плащі, але і сукні-футляри з ідеальною посадкою на фігурі, і навіть комбінезони! Певною мірою саме вони є родзинкою теперішньої модної зими. Зараз на них навіть покладено функцію верхнього одягу.

Можливо, вдягання такого "пальто" може здатися дещо незручною процедурою, але краса вимагає жертв. А надто, коли мова йде про комфорт всього тіла у зимовий час. Такі комбінезони широкі, просторі, з класично скроєним сорочечним верхом і звуженим у щиколотці низом, на додачу підперезані шкіряним ременем тон в тон.


Кольори сезону - це безперечно чорний та стальний сірий. Також усі природні відтінки вовни, натурального хутра, пісочні, землисті та охристі кольори. На доповнення руді барви, а також природній червоний, синій та ліловий.

Парниковий ефект впливає і на модну індустрію. Все рідше зустрінеш на подіумі теплі по-справжньому зимові речі, чоботи, підбиті хутром і тому подібне. Можливо, саме тому набувають популярності хутряні аксесуари (якщо не шуба, то хоч жилеточка чи комірець!), шкіряні коротенькі байкерські куртки, трикотажні пальта та кардигани.

Вже декілька сезонів підряд не виходять з моди і російські мотиви. Національні розписи у візерунках, колористика, зображення матрьошок та кінних тройок ще й досі бентежать уяву світових модних домів.

Справжнім писком і зойком сезону стає хутряний жилет! Найчастіше він довгий, щільно облягає фігуру і зроблений з довговорсового хутра лисиці, єнота чи песця. В розвиток цієї теми з'являються серед новинок цієї зими і хутряні сукні-футляри. Декілька років тому ми вже мали бум на хутряні спідниці, тепер черга дійшла і до суконь. Для них використовується коротко- та середньоворсове хутро і стрижене, менш дороге й тепле.

Однотонне, одноколірне хутро не в моді. Актуальне хутро бі- або триколірне, і, як правило, не фарбоване, природного відтінку і барви.

Усі фото з позначкою ® надані компанією Fashion Furs

Салон меха и кожи: меховые жилеты, куртки, плащи, манто, шубы и меха:

Киев, ул. Шота Руставели, 29, бутик Милано;

ТЦ Материк на Осокорках, ул. Днепровская Набережная 33, бутик Fashion Furs

ТЦ Городок, пр-т. Московский 23, бутик Fashion Furs;

ТЦ Метроград, ПТП №4, сектор Г, квартал одежды и обуви, бутик Fashion Furs;

ТЦ Глобус, 3я линия;

ТЦ Dream-town, пр-т Оболонский 1Б.

Про нехутряне модне вбрання та зимові аксесуари - далі буде

Реклама:

Головне сьогодні