Шпаргалка для модників: пальта та куртки на зиму

Можна сміливо одягати штучне хутро! Раніше модні дома просто відмовлялися працювати зі штучним хутром, мотивуючи це тим, що такі матеріали неприродні і виглядають як дешева підробка.

Тепер це не лише дозволено світовими тенденціями, але й заохочується товариствами із захисту тварин. Їхня довга кропітка праця не проходить марно, нарешті до їх думки та вимог дослухаються і дизайнери зі світовим іменем.

[L]Але й тут є декілька правил хорошого тону. Ваше пальто зі штучного хутра не повинно виглядати дешево, і ви не лялька, щоб убиратися в яскраве іграшкове хутро. Благо, текстильна промисловість дуже стрімко розвивається у даному напрямку.

Тому щоб виглядати справді модно та стильно слід обрати пальто з добротно зробленого хутра, максимально схожого на дотик та колір на натуральне. А можливо, навіть з такого, де в якості ворсу використано натуральну овечу вовну.

В’язаний кардиган з крупним візерунком авторства Олени Голець

Цієї зими набувають популярності в'язані кардигани і навіть пальто. Вони обов'язково мають бути виготовлені з товстої вовняної пряжі, з великим складним візерунком, і нагадувати сплетені вручну. Їх оздоблюють каптурами та аксесуарами в тон пряжі.

Утеплені вовняною цигейкою чи виворіткою кардигани зав'язують по талії і носять як верхній одяг в зимовий час. Саме в'язані пальто створюють тепер альтернативу дублянкам.

Пальто прямого силуету від Олени Буреніної
Той, хто звик виглядати більш стримано, може обрати вовняне кашемірове пальто прямого силуету, що цієї зими радше нагадує військовий мундир чи шинель. Таке пальто доречно носити зі спідницею годе довжиною за коліно. Тим самим ви довершите образ дами військового часу.
Болотяне пальтечко в стилі поствоєнного часу та сукня-футляр від Лілії Пустовіт
До речі, військовий образ взимку як ніколи актуальний і для чоловіків. Кітелі й мундири в охристо-зеленій гамі не повинні залишатися осторонь їхньої уваги. В моду нарешті повертається образ сильного войовничого чоловіка.
Військове вбрання від "Falling Empire"
Зовсім не популярні чомусь пуховики та дутики. Можливо, вони дещо намозолили очі за декілька років впертого панування. Але, скоріш за все, спортивно-китайський футуристичний стиль цього разу таки програв у війні за натуральність.
Розширені плечі, великий комір, пасок на талії – основні модні напрямки прийдешньої зими. Вбрання з колекції Людмили Кисленко
Зате тепер можна носити теплі колготи. І якщо минулого сезону лише найекстремальніші модниці дозволяли собі прогулюватися вулицями у стереотипно стидобних в'язаних вовняних колготах, тепер ці умовності знято, і можна сміливо вдягати товсті і теплі колготки у всілякі візеруночки та комфортно й упевнено йти в люди.
Вже модні в’язані вовняні колготки від Ксенії Марченко
Пальто прямого силуету зі складним каптуром від Анни Бублик
Таким може бути і ваше зимове пальто. Юлія Айсіна

Усі фото "Української правди. Життя"

Реклама:

Головне сьогодні