Померла зірка фільму "Місто гріхів"

— 21 грудня 2009, 13:44

У неділю зранку померла зірка фільму "Місто гріхів" Бріттані Мерфі, повідомляє TMZ.

Тіло актриси було знайдене її матір'ю у ванній кімнаті голлівудського маєтку, який належить чоловікові Мерфі - сценаристу Саймона Монджаку.

За даними видання, медики намагалися реанімувати Бріттані по дорозі до лікарні. Але о 10:04 було офіційно зафіксовано смерть актриси.

Наразі поліція Лос-Анджелесу проводить розслідування обставин смерті Мерфі.

Та вже зараз у іноземних ЗМІ активно обговорюються обставини, які могли призвести до смерті актриси.

Так, окрім серцевого нападу, Бріттані могли вбити ліки від грипу чи зловживання знеболюючими препаратами.

За даними того ж таки порталу TMZ, артистка приймала ліки від грипу, які їй прописали кілька днів тому. А за кілька годин до смерті 32-річна Мерфі скаржилася на погане самопочуття та нудоту.

Інше видання - The Sun повідомляє, що актрису могли вбити знеболюючі препарати, якими вона захопилася після пластичної операції.

"Бріттані була на межі. У неї були проблеми з наркотиками, і ми усі її просили звернутися за допомогою до лікарів", - сказав джерело, наближене до сім'ї актриси.

Однак подейкують, що під час обшуку будинку Бріттані жодних наркотичних речовин знайдено не було.

Натомість у маєтку актриси в Голлівуду було виявлено велику кількість медичних рецептів на ім'я Мерфі, її матері та чоловіка. Наразі експерти з'ясовують, чи виписані ліки мали якесь відношення до смерті актриси.

Але офіційна причина смерті Бріттані Мерфі стане відома лише після розтину тіла, який відбудеться 21-го чи 22-го грудня.

Голлівудська актриса Бріттані Мерфі відома за ролями у таких фільмах: "Перерване життя", "Місто гріхів", "Не кажи ні слова", "Восьма миля" з репером Емінемом та "Молодята" з Ештоном Катчером.

У 2002-му році Бріттані стала володаркою премії "Young Hollywood Awards".

Реклама:

Головне сьогодні