Номінантів на "Оскар" попросили утриматися від подяк

— 17 лютого 2010, 14:45

На традиційному обіді у Беверлі Хіллз присвячено майбутній церемонії вручення кінопремії "Оскар" продюсери заходу Білл Механік та Адам Шенкман попросили претендентів на нагороди підготувати дві 45-секундні промови, передає Reuters.

Так, за задумом організаторів кінопремії, кожен з цьогорічних лауреатів матиме змогу зі сцени коротко поділитися враженням про те, що для них означає перемога. А от усі подяки рідним, друзям та Всевишньому пропонують проголосити у промові вже за кулісами.

Таким чином організатори "Оскара" сподіваються позбавити церемонію від беззмістовних подяк, які дещо набридли глядачам.

[L]За словами продюсера церемонії Адама Шенкмана, закулісна промова буде записуватися на відео і кожен з лауреатів зможе розіслати її друзям, знайомим, рідним, чи навіть розмістити на своїй сторінці у Facebook.

Звісно організатори розуміють, що немає жодних гарантій, що переможці утримаються від публічних подяк. Однак під час обіду претендентам на "Оскар" було продемонстровано найбільш вдалі промови минулорічних лауреатів.

Нагадаємо, 82-га церемонія вручення кінопремії "Оскар" призначена на 7 березня. Шоу традиційно проходитиме у Лос-Анджелесі. Цьогорічними ведучими церемонії стануть актори Стів Мартін та Алек Болдуїн.

Реклама:

Головне сьогодні